Liskeshoeve

van bouwval tot droomhuis

donderdag 18 september 2008

De verdiepingsvloer komt eraan

De muurtjes van de begane grond zijn klaar, dus de verdiepingsvloer kan erop. Met uitzondering van een stuk van de woonkamer worden dinsdag a.s. de betonnen platen erop gelegd. De open haard is tevens een dragende constructie, dus als die is gestort dan kan ook het ontbrekende stuk plafond in de woonkamer worden aangebracht. Mijn toekomstig kantoor is het eerst aan de beurt, en de ondersteuning is daar vandaag neergezet:

Ook de sleuframen zijn in ruwe vorm klaar. Aan de bovenkant van elk raam is een dragende stalen balk aangebracht, die vervolgens in beton is ingegoten. Op de foto zie je duidelijk de bekisting van deze constructie:

Het geheel begint al aardig vorm te krijgen, en de afmetingen van de diverse ruimtes wordt nu langzamerhand duidelijk. Hierbij een inkijkje in de toekomstige woonkamer:

Wat een prachtige nazomerdag trouwens. Ik heb in het heerlijke middagzonnetje een beetje mijmerend rondgelopen door en rond het huis in wording. Ik zag me al lekker zitten op de patio, samen met mijn geliefde met een glas rosé en een ijsklontje genietend van de ondergaande zon....


0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina