Liskeshoeve

van bouwval tot droomhuis

maandag 1 september 2008

Een steentje bijdragen

Het werk aan de Liskeshoeve heeft een maandje stilgelegen vanwege de bouwvakantie, maar nu wordt er met volle kracht gewerkt aan de benedenverdieping. Dus de hoogste tijd voor een update!

Op bovenstaande foto een voorproefje van de entree. Links eerst de toegang naar de bijkeuken, daarna naar de keuken. Ter hoogte van de stellage met stenen komt de toegang naar de woonkamer, en daarvoor in het midden komt de meterkast en een toilet. Rechts komt de toegang tot de tuinkamer.

Ook de bedrijfsruimte van ImprovemenT (oftewel mijn kantoor) begint vorm te krijgen. Wat krijg ik straks een fantastische werkruimte! Hierbij een kijkje vanaf het middenterras, met zicht op de schuifpui die ik 's zomers tijdens het harde werken lekker helemaal open kan zetten....

Hierboven nogmaals mijn kantoor, maar dan vanaf de straatkant. Dus op deze foto zie je achtereenvolgens de ingang, daarachter het kantoor, dan de schuifpui naar het middenterras,dan de schuifpui naar de woonkamer, de woonkamer en helemaal in de verte (...) het terras op de kopse kant.

Op deze foto een impressie van het stuk van de woonkamer vóór de keuken, met vooraan het gedeelte waar de eettafel komt te staan. Hier krijg je ook al een beetje een indruk van de afmeting van de glazen pui, die ruim 9 meter hoger in de nok zal gaan eindigen! In de werkvloer zie je ook de uitsparingen waar de constructie voor de glazen pui op komt te rusten. Hiertussen komt een dubbele schuifpui naar het terras. Op de achtergrond zijn de fundamenten voor het bijgebouw zichtbaar.

Ten slotte een overzicht van het woongedeelte, met in het midden weer de entree. Op de achtergrond is trouwens de nieuwe boerderij van buurman Truyen zichtbaar - binnenkort zullen de pannen er wel opkomen...

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina