Liskeshoeve

van bouwval tot droomhuis

dinsdag 18 maart 2008

De zes stadia van een bouwproject

Marianne kreeg via de gewone mail de volgende informatie over de zes stadia van een bouwproject. Wij fietsen zelf nog heen en weer tussen stadium 1 en 3 - want we zijn nog niet zover dat we iemand ergens de schuld van moeten geven (en hopelijk duurt dat ook nog een hele tijd..... Bedankt voor het delen van je ervaring met bouwprojecten, Ger!


Hallo Marianne en Erik,

Ik heb met plezier gelezen over jullie bouw van de Liskeshoeve. Het ziet er allemaal schitterend uit, en ik wens jullie dan ook veel succes toe in de komende tijd. Er zijn onderdelen bij die ik herken van uit mijn bouwperiode. Het onwerp vind ik enigzins futuristisch, waar het onderdeel boerderij echt wel in terug te vinden is. Je zou bijna zeggen,een boerderijtje in de boerderij!! Prachtig.

In de tijd dat ik bij de gemeente was, en men kwam enthousiast binnen van "Hoi, we gaan bouwen", dan attendeerde ik ze op de zes stadia van een project, weergegeven op een poster van ongeveer 100 cm hoog die bij mij op kantoor tegen de wand hing:


Velen hebben mij later verteld dat er een redelijke waarheid schuilt in die stadia, vooral de derde ! Dat wil niet zeggen dat de projecten niet tot een goed einde zijn gekomen, maar de diverse perioden bleken redelijk te kloppen.

Iets om in de kamer op te hangen. Marianne vond dat ik dit maar eens naar jou moest doorsturen. Ik hoop dat je met veel plezier de stadia doorstaat...

Nogmaals veel succes, ik zal het bouwproces blijven volgen.
Groetjes, Ger Billekens


0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina