Liskeshoeve

van bouwval tot droomhuis

zondag 1 juni 2008

Wat een uitzicht!

De afgelopen dagen is de wildernis duchtig aangepakt, met een onmiskenbaar positief effect. Met name de verwijdering van de dichte rij dennenbomen heeft de boel opengebroken, waardoor er weer een prachtig uitzicht is ontstaan. Onder leiding van hovenier Dave Slot is er hard gewerkt om het terrein op te schonen. Met bossen tegelijk verdwenen de overtollige takken in de container:

Bruikbaar hout voor de open haard is in kleinere stukken gezaagd en in een hoek van het terrein op een grote hoop gegooid. Dus we hebben alvast een flinke voorraad openhaardhout! Hoewel er natuurlijk nog veel werk verzet moet worden, zie je nu al hoezeer het hele terrein opfleurt, bomen krijgen eindelijk wat ruimte en lucht, en we genieten nu al van het mooie uitzicht!


1 reacties:

Op 8 juni 2008 18:18 , Anonymous Anoniem zei...

Hoi Marianne en Erik,

Vandaag voor het eerst de moeite genomen om jullie blog te lezen over je nieuwe te bouwen 'stulpje'. Ik zei net tegen Alma of het een soort retirement community wordt voor een stuk of 6 bejaarden (6 ramen) en of wij daar alvast op kunnen inschrijven. Ik probeer driftig extra geld voor m'n pensioen opzij te zetten maar die sterke euro/slappe dollar helpt niet als dat straks (15-20 jaar) nog steeds het geval is;-))

Wel heerlijk, en ik realizeer me uniek in Nederland, dat jullie zoveel land om je huis hebt en uitzicht. Leuk ook jullie zoektocht naar de historie van de naam "Liskeshoeve'!

Groetjes ook van Alma!

Jan

PS wordt het eens niet weer tijd dat jullie een cursusje volgen in de bergen van Noord-Georgia ....??

 

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina