Liskeshoeve

van bouwval tot droomhuis

woensdag 23 december 2009

Liskeshoeve in de sneeuw

Er lag begin deze week een flink pak sneeuw op de kap van de Liskeshoeve. Het was ook behoorlijk koud, maar de warmtepomp hield ons huis over het algemeen goed warm. En natuurlijk hebben we ook de open haard al flink in gebruik.

Vandaag breekt het zonnetje door, hetgeen toch wel een fraai beeld oplevert van onze boerderij:

Het is behoorlijk wennen in een nieuwe omgeving, zeker na de afgelopen maanden van spanning en hectiek valt het soms niet mee om weer te ontspannen. Wij hebben allebei last van een soort 'postnatale depressie', maar dat zal over een paar weken wel voorbij zijn. En natuurlijk zijn we trots op het resultaat, en voelen we ons bevoorrecht dat we in zo'n mooi en bjzonder huis kunnen wonen!

1 reacties:

Op 9 januari 2010 14:20 , Anonymous marije de bruijn zei...

Goedemiddag,

We hebben met veel interesse jullie site bekeken. We zijn momenteel ook aan een grootscheepse renovatie bezig van een oude woonboerderij.
We zouden graag met jullie in contact komen om met name onze vragen over de vloer beantwoord te krijgen. Onze aannemer wilt de betonvloer namelijk niet zonder de uitzetvoegen maken omdat er anders scheuren in zouden komen. Maar bij jullie zie ik dat er ook geen voegen gemaakt zijn en het ook een groot grondoppervlakte betreft. Kortom, we hopen dat jullie onze vraag kunnen beantwoorden!

Alvast bedankt en succes met genieten van zo'n prachtig resultaat!

Groeten,

Marije de Bruijn

 

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina