Liskeshoeve

LISKESHOEVE

Creatief & Inspirerend


Liskesweg 2A
6031 SE Nederweert
0495-450160 of 06-55348117
info@liskeshoeve.nl

Pastel Portretten

Pastel Portret Dali 2018
Pastel portretten in opdracht
Al een aantal jaren maak ik portretten in soft pastel, meestal van onze eigen raskatten, maar ook katten en een enkele keer honden voor anderen. Veelvuldig krijg ik de vraag of ik ook portretten in opdracht wil maken. Ik wil dat graag doen, maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden om ervoor te zorgen dat het resultaat voor beiden voldoening geeft.

Op de eerste plaats moet ik kunnen werken op basis van een goede, scherpe foto. De ogen zijn heel belangrijk, dus die moeten goed belicht zijn, en het is vaak mooi als de kat of de hond ook in de lens kijkt. Aangezien de kwaliteit van de foto in hoge mate het eindresultaat bepaalt, zal ik vooraf de aangeleverde (digitale) foto's beoordelen (en mogelijk dus afkeuren). Ook is het zeker behulpzaam als ik kan beschikken over meerdere foto's van het model.
Pastel Portret Oscar Lumi 2018
Ik werk altijd op pastelpapier van de hoogste kwaliteit, formaat 30 x 40 cm. Het portret wordt gemaakt met hoge kwaliteit soft pastel krijt, waardoor het portret jarenlang z'n sprankelende kleur zal behouden. Met zo'n portret ben ik meestal zo'n 25 uur bezig voordat ik helemaal tevreden ben.


De prijs voor een pastel portret bedraag € 295,-. Hiervan zal door mij € 20,- gedoneerd worden aan Dierenlot. Na ontvangst en goedkeuring van de foto's ga ik aan de slag als de helft van dit bedrag is voldaan. Als het portret gereed is (na ongeveer 2 weken), en de goedkeuring van de opdrachtgever kan wegdragen, wordt het portret opgehaald (of opgestuurd) nadat de resterende helft is voldaan.Het portret kan natuurlijk worden opgehaald, maar het kan ook stevig en veilig verpakt verstuurd worden. De kosten voor inpakken en verzekerd verzenden bedragen € 15,-. Desgewenst kan het portret ook worden ingelijst in een eenvoudige houten lijst van 40 x 50 cm, de kosten hiervoor bedragen € 15,-.Neem gerust kontakt op om samen de mogelijkheden en bijzonderheden te bespreken.